CSILLAGJÖVŐ ASZTROLÓGIA PORTÁL
CSILLAGJÖVŐ ASZTROLÓGIA PORTÁL
Itt regisztrálj
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
     
Látogatóim
Indulás: 2008-10-18
     
Gportal, levelező regisztráció!
Felhasználónév:
Jelszó:
  SúgóSúgó

Új postafiók regisztrációja
     
Sok feltöltött anyag!
     
Főoldal
     
Horoszkóp és biotérkép rendelés!
     
Fogamzási horoszkóp
     
Programok
     
Számítógépes oktatás
     
Asztrológiai olvasmányok
     
Öröknaptár
     
A világ más szemmel
     
Hirdess az oldalamon
     
Jelenlegi bolygók pozíciója és Holdfázis
     
Saját horoszkóp készítés
     
Miért elengedhetetlenül fontos a radiesztézia

 

 

Radiesztézia és meditáció

 

Az ember érzékszerveken kívüli észlelésre vonatkozó veleszületett képessége ( ide tartozik az intuíció és a radiesztézia -i észlelés képessége is ) fejleszthető meditációval, melyben a mentális tevékenység elcsendesedik. 

A meditáció célja ebben az értelemben, a tökéletes én-nélküliség spirituális állapotának elérése és a radiesztézia -i észlelés képességének fejlesztése azáltal, hogy az ember a gondolatok kavargását és a szubjektivitását felfüggeszti. A radiesztézia munka során a kezdőknél sokszor okoz problémát a szubjektivitás, az eredményt elváró önszuggesztió, vagy a helytelen értelmezés. A radiesztézia -i munkát végző személy csak akkor láthatja el megfelelően feladatát, ha a mérés során bizonyos szintű meditatív állapotban van,  a mérésből kiveszi önmagát és megszüntet minden szubjektívet, az eredményt függetleníti mindentől és nincs semmilyen elvárása.

Egy radiesztéziai felmérés csodákra képes. Az élet minden területét átöleli. Nincs olyan kérdés, myelyet ne lehetne korrektül megállapítani. Lehet az betegség, párkapcsolat, a jövőben bekövetkező események, a múlt miatti jelenlegi problémák feltárása és természetesen a MEGOLDÁS.

Egy felmérést, nem lehet pénzben kifejezni, ez nem jelenti azt, hogy nem kell érte fizetni / sajnos a jelenlegi világunk ilyen /.

Csak személyesen vállalok teljes garanciát a tökéletes eredményért. Olyan embert aki személyesen nem egyezett bele abba, hogy ingázzam, ezt soha nem teszem meg.

Kérlek, ha úgy érzed problémáid vannak jelentkezz személyesen a 06-30-209-0630 -as mobilon. E-mailban jelentkezést etikai okokból nem tudok elfogadni.

Az állapot femérés, mely mindenre kiterjed: 10000 Ft.

Radiesztézia tudomány?

 

Igen! Oroszországban a radiesztézia az elfogadott, akadémikus tudományok egyike és a tudományos kutatások tárgya is. Az Orosz Tudományos Akadémia kijelentette, hogy a radiesztézia pálcája (lengyel bot) a legegyszerűbb fizikai mérőműszer, amivel elektro-fizikai méréseket lehet végezni. Dr. Habalik megállapította, hogy a mágneses tér adott helyen mutatkozó változása szoros korrelációt mutat a radiesztéta pálcájának mozgásával. Úgy tűnik, hogy az agy közvetlenül észleli ezeket a változásokat. Állatkísérletekre hivatkozva rámutatott, hogy a tobozmirigy és az agyalapi mirigy a vertikális, míg az agykéreg a horizontális polarizációjú mágnesességre reagál érzékenyen. Ugyanilyen igazolásokat talált a madarak és a lazacok vándorlásának vizsgálatakor is.

 

EEG és EKG vizsgálatok

 

A radiesztézia állításainak igazolására, a tudomány emberei közül, Dr. Habalikon kívül is végeztek természetesen vizsgálatokat arra vonatkozóan, hogy az emberi szervezet milyen válaszreakciókat produkál az ingerhatásokra. Az EEG és EKG vizsgálatok eredményei egyértelműen bebizonyították, hogy a negatív radiesztézia -i térben, földsugárzás ingersávjai által érintett területen tartózkodó személyeknél egyértelmű fiziológiai elváltozások mérhetők a kontrollcsoporthoz képest pl. az izomtónus megváltozik, a pulzus gyorsul, a vérnyomás megemelkedik stb. Az ilyen földsugárzás érzékelést tudati tényezők nem befolyásolják!!! A kísérleti személyek ideg-izom rendszere akkor is reagált, ha a személy nem tudta, hogy ingersávban van. Ezután nem nehéz belátni azt, hogy a pálca, az inga stb. miért mozog a radiesztéta kezében. (A szellemi radiesztézia esetében, az összefüggések meglátása kifinomultabb spiritualitást igényel, mivel a sugárzás érzékelése igen nagy távolságokból történik.

Közvetlenül mérhető fiziológiai hatások

 

Több ezer személyen végezett (publikált) vizsgálat, több százezer mérési eredménye igazolja tehát, hogy radiesztézia által kerülendőnek ítélt terekben a földsugárzás ingersávjaiban ( rövid ideig! ) tartózkodó személyek esetében a kontroll csoportokhoz képest orvosi műszerekkel mérhető változások történnek a cardio vasculáris rendszerben, a hormonháztartásban, az anyagcsere,  az idegélettani folyamatokban, melyeket  pszichológiai változások is kísérhetnek.

Pusztán ezek tapasztalatok vitathatatlan és egyértelmű bizonyítékai annak, hogy a negatív radiesztézia -i terek ingersávjai konkrét fiziológiai változásokat hoznak létre az emberi szervezetben. Ha erre képesek a földsugárzás (ok), akkor összetettebb egészségügyi hatásuk is van, különös tekintettel arra a körülményre, hogy az emberi szervezet 70%-ka víz, mely közegbe minden információ bevihető. A vízér és a többes vízerek kiemelt jelentőséggel bírnak a radiesztéziában - ezért. A betegségekkel való potenciális összefüggésekről a link táblázata a BTN hálózat gyűjtéséből:

 

Földsugárzások és a stressz

 

Modern világunk jól képzett, pragmatikus gondolkodású emberének nehéz lehet megérteni, hogy a föld mélyéből származó természetes sugárzások károsíthatják az egészséget. Természetes sugárzások a földkérgen keresztül állandóan érik a felszínt. Amikor ezek a sugárzások földalatti vízerekkel, áramlásokkal, bizonyos ásványkoncentrációkkal, törésvonalakkal, érctelérekkel, vetődésekkel találkoznak gyakran igen mélyen a felszín alatt, természetes hullámhosszuk megváltozik, torzul és veszélyessé válik az élő szervezetre nézve. A lassan áramló vizek esetében, melyek általában 15 - 100 méter mélyen találhatók a felszín alatt, a súrlódás következtében a folyásiránnyal ellentétes vektorú elektromágneses mező is keletkezik , ami aztán feszültséget kelt a természete folyásirányban. A felszíni vizeknél ilyen hatás általában nincs. Ezeket az ártalmas sugárzásokat hívják "fekete áramlásoknak", "rák sugárzásnak" , "negatív mező sugárzásnak" is. A modern radiesztézia gyűjtőnéven geopatikus stresszről beszél esetükben - de ide sorolandók az összes - így a térhálós szerkezetű - földsugárzás típusok is.. A kínaiak már 4000 évvel ezelőtt elkerülték építkezéseiknél a negatív radiesztézia -i tereket, földsugárzásokat. Az ősi civilizációk egyike sem épített emberi otthonokat ilyen helyeken.

 

Az immunrendszer lerobban

 

Milyen betegségek veszélyeztethetik az egészségét azáltal, hogy erős földsugárzás zónájában van a fekhelye? Von Pohl, Kathe Bachler, Ole Hovmand, Rolf Gordon és más kutatók, orvosok szoros korrelációt találtak számos betegség kialakulása és a negatív radiesztézia -i terekben eltöltött idő között. Általában elmondható, hogy az ártalmas földsugárzás -ok nem önmagukban betegítik meg a szervezetet. Alapvetően az immunrendszert, természetes védekező mechanizmusokat gyengítik és terhelik meg, melyeknek hiányában a betegségek megjelennek. Tagadhatatlan azonban, hogy van komoly lokális hatása is, miszerint a legtöbb esetben azok a szervek betegszenek meg, amelyek ki vannak téve a földsugárzás hatásainak. Itt nem sorolom fel a lehetséges betegségeket, erre az alábbi táblázat jó útmutatóul szolgál. Meg kell azonban említeni azokat a pszichológiai, pszichiátriai problémákat, amelyek az életet komolyan megkeserítik és végül öngyilkossághoz, váláshoz, alkoholizmushoz depresszióhoz, állandó stresszhez, magas vérnyomáshoz vezethetnek.


 

Megoldások keresése

 

Az ágy helyének megváltoztatása bizonyos esetekben gyors és tökéletes eredményt hoz feltéve, hogy a földsugárzás viszonylag rövid ideig hatott az adott szervezetre. A felépülés hosszabb ideig is eltart, ha a negatív radiesztézia -i térben eltöltött idő meghaladja a 2 évet. Hangsúlyozni kell, hogy az ágy áthelyezése nem jelent önmagban megoldást olyan esetekben, amikor a földsugárzásnak hosszabb ideig volt kitéve a személy. Ilyenkor minden esetben megfelelő szakorvosi ellátás szükséges. Nem érdemes ebben kételkedni. Lásd még: Védekezési módok.

 

Újszülöttek és kisgyermekek

 

A csecsemők , akik nem tudnak elmenni a földsugárzás geopatikus zónájából általában állandó vagy görcsös sírással tudatják, hogy valami nincs rendben. Akik már tudnak helyet változtatni, elmásznak a zónából és következetesen mindig az ágynak abban a sarkában fognak aludni, ahol a legkevesebb geopatikus stressz éri őket - akár hova is tette őket az anyuka. De megtalálhatók ezek a gyerekek a földön, egy másik ágyban vagy akár egy fotelban is...ők " tudják ", hogy miért. Azok a gyermekek, akik tudnak már beszélni - és negatív radiesztézia -i térben fekszenek - gyakran számolnak be arról, hogy félnek és valaki van a szobájukban. Tehát a csecsemők és kisgyermekek 2-3 éves ( akik többet vannak thétában és alfában, mint bétában! ) korukig érzékelni tudják a földsugárzás ingersávjait és persze mindent meg is tesznek azért, hogy elkerüljék őket. "... mindig ide teszem, és mindig amott van reggelre..." Valóban a kiságynak abba a részébe fognak húzódni, ahol földsugárzás nincs ill. a geopatikus terhelés a legkisebb. Ha erre nincs módjuk sokat sírnak, nem akarnak lefeküdni, "ahogy jön az este kibírhatatlanok lesznek", ismerős?!

 

Iskola és a földsugárzások

 

A a vízér, a földalatti vízerek és más természetes földsugárzások például a Curry háló az iskolás gyermekeknél is nemkívánatos hatásokat váltanak ki - ha az osztályterem az ilyen energiákkal erősen terhelt . A vízerek önmagukban fáradttá tesznek, míg a Curry csomópontok nyugtalanságot, idegességet okoznak. A Szent György sugárzás és a hiperaktivitás közti összefüggés pedig kifejezett. De ezek csak példák, a variációk megszámlálhatatlanok. Ha radiesztéta felmérte a helyet - hol az az iskola?! -, célszerű a tanulók ültetési rendjének megváltoztatása időről időre, hogy a negatív radiesztézia -i térben eltöltött idő minimalizálható legyen.

 

Irodai környezet

 

Azoknak az embereknek , akik órákat töltenek egy íróasztal mellett, vagy akiknek irodája a földsugárzások által erősen érintett területen fekszik, általában kellemetlenül érzik magukat munkahelyükön és fokozatosan csökken munkakedvük és teljesítményük. Kísérletek igazolják, hogy a geopatikus zónák elkerülése a munka intenzitás jelentős növelését eredményezte a kontroll csoporthoz képest. A dolgozók jó közérzettel, energikusan és munkakedvvel tevékenykedtek. Foldsugárzás - mentes munkahely egyenesen gazdasági, termelékenységi tényező, különösen az ülő munkát végző személyek esetében. 

 

Mozdítsa el ágyát és íróasztalát - még időben

 

A legjobb megoldás a radiesztézia -i felmérés alapján meghatározott legjobb hely kiválasztása. Ha a radiesztézia -i felmérést nem tudja elvégezni és nem tudja meghatározni a földsugárzás - mentes tereket, de mégis akar valamit tenni saját és családja egészsége védelmében , akkor változtassa meg a fekhelyek helyét, a fekvés irányát. Ezt ismételje 1 - 2 havonta. Ez különösen fontos krónikus betegek esetén, akiknél az orvosi kezelés eredményessége gyakran ugrásszerűen javul, amikor áthelyezik fekhelyüket. Ez még akkor is jó megoldás, ha nem tudja milyen sugárzási sávba fekszik bele az áthelyezés következtében, a fontos az, hogy ez VALÓSZÍNŰLEG NEM LESZ UGYANAZ, MINT AMIBEN KORÁBBAN FEKÜDT. Persze ezek csak szükségmegoldások, de annak kitűnőek. Ha Ön szkeptikus családtagjai panaszának jogosságát illetően alvó helyük tekintetében - különös tekintettel a gyermekekre - próbáljon néhány éjszakát azok helyén tölteni. Szkepticizmusa el fog tűnni!

 

Gyors öregedés, ráncosodás...

 

A földsugárzás (-ok) által gerjesztett geopatikus stressz hatására létrejövő, más feltétlenül említést érdemlő problémák, a különféle szív és érrendszeri betegségek, funkciózavarok, a figyelem összpontosításának hiánya, az immungyengeség vagy a krónikus fáradtság. Egyéb tünetek, amelyek részben vagy egészben a földsugárzás (ok) hatásának tudható be például a különböző testtáji fájdalmak, a fejfájások, a gyors öregedés jelei, ráncosság , ingerlékenység, alvási problémák... Ugyancsak gyakori oki tényező a földsugárzás a terméketlenség, a vetélés, a tanulási nehézségek, a viselkedési és a gyermekkori neurológiai problémák esetében. Amikor az érintett személy otthona vagy a munkahelye a földsugárzás (ok) geopatikus zónáitól mentesítésre kerül, a stressz megszűnik és a szervezet elkezdi gyógyítani önmagát.

 

Műszeres mérések

 

A legfőbb problémákat ezen a területen a szubjektivitás, a fizikai mérőműszerekkel mérhető tényezők és a kapott eredményeknek a földsugárzásokkal való összefüggésbe hozatalának nehézségei és a lehetséges félreértelmezés jelentik.
Kutató – radiesztéták fáradhatatlanul dolgoznak azon, hogy minél több adatot gyűjtsenek össze ahhoz, hogy a földsugárzások hatását az akadémikus tudományok eszközeivel  bizonyítani tudják.
Venceslav Palnovsky prágai kutató pl. összefüggést talált az URH sáv, 5-15 cm-es hullámhosszának fadding jelensége és a földalatti vízér előfordulása között. A muncheni . Herbert Konig professor a krónikus betegek vérének üledékképződési arányát vizsgálta a fölsugárzások ingersávjainak kitett személyeknél. Eredményei a földsugárzások és a szívbetegségek összefüggését és számos fiziológiai hatás meglétét igazolták.
Dr.Joseph A.Kopp svájci kutató állítja, hogy a földsugárzások ingersávjaiban magnetométerrel mérhető anomáliák tapasztalhatók, de kimutatható a talaj és a levegő vezetőképességének változása is. Tapasztalta továbbá, hogy az UHF sáv frekvenciái és az infravörös tartományú elektromágneses hullámok intenzitása a földsugárzásban ( különösen vízerek fölött) megemelkedik. Francia kutatók oszcilloszkópot és Geiger-Müller számlálót használtak annak kísérleti igazolására, hogy bizonyos földsugárzások ingersávjaiban és a radioaktív gammasugárzás megerősödik. 

Mindezen próbálkozások ellenére azonban, a földsugárzások mibenléte ugyanolyan meghatározhatatlan maradt, mint amilyenek vol. Nincs egyértelmű megfeleltethetőség a fizika által foglalt fogalmakkal, mint amilyen az elektromosság, a mágnesesség… Tapasztalati tények, statisztikai eredmények, fiziológiai bizonyítékok azonban bőséggel rendelkezésre állnak. Fontos szem előtt tartani azt is, hogy a földsugárzásoknak van energetikai és informatikai (szellemi) összetevője is.

Vissza a főoldalra

     
Mi a feladat mára?
2018. Január
HKSCPSV
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03
04
<<   >>
     
Pontos Idő
     
Magamról röviden
     
Milyen jegyben születtél
     
A Holdnaptár fontossága
     
Csillagászati holdnaptár
     
Vendégkönyv
     
Ezoterikus kövek és mandalák
     
Radiesztézia
     
Ezoterikus olvasmányok
     
ÜZENŐFAL
Az üzenet fontos, tarts mindenkit tiszteletben! Itt ne hírdess és ne politizálj!
     

Magyarország egyetlen Olicity és legaktívabb Arrow rajongói oldala! Minden infó az aktuális 6. évadról és egyéb finomság    *****    Megjelent a The Sims 4 legújabb kiegészítõje, a Laundry Stuff Pack. Vajon megéri megvenni? Derítsd ki Te magad!    *****    Állatok - Könyvek - Zene - HobbiZoona Blog - Állatok - Könyvek - Zene - HobbiZoona Blog - Állatok - Könyvek - Zene -Katt    *****    Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk! KATT KATT KATT KATT    *****    Nem lehet saját lovad? Nevelj virtuálisan ITT! Nevelj, versenyezz, licitálj szebbnél szebb lovakra!    *****    -Portálépítés és portáldíszítés kezdõknek és haladóknak! Rengetek leírás, JavaScriptek , CSS ,HTML kódok,Naptár,Design!-    *****    The Resident - A kórházi drámasorozat január 21-én indul Matt Czuchry és Emily VanCamp fõszereplésével! Nézzetek be!    *****    Mindenféle kérdésedre õszinte választ kaphatsz a valódi Kérdõasztrológia segítségével.    *****    Részletes személyiség és sors analízis / születési horoszkóp / ajándék 3 év elõrejelzéssel. Most érdemes ide látogatni!!    *****    Ha diplomás asztrológust keresel, aki BECSÜLET KASSZÁS alapon ad tanácsot és INGYEN OKTAT, akkor keress bizalommal!    *****    A BIOTÉRKÉP AZ IGAZI KARMA! MEGMUTATJA PONTOSAN,MILYEN FELADATTAL SZÜLETTÉL.EGY PRÓBÁT MEGÉR. SOK SEGÍTSÉG MINDEN NAP!!!    *****    Megnyitott a madárvendéglõ! Gyertek vendégségbe ti is Mályvához és Pipitérhez! Irány a Mesetár!    *****    Megnyitottam cikkes, véleményes blogomat! Sok-sok érdekes bejegyzéssel várlak naponta, ne hagyd ki! - Alice    *****    Sztárokról és idolokról írok,ajánlókat hozok,tippeket és tageket osztok meg veletek!Nézz be egy blogkóros lány oldalára!    *****    Az igazi karma a horoszkópodban a Felszálló holdcsomópont,a Chiron,a Lilith (Fekete Hold),Rendeld meg most!Várlak, katt!    *****    családi adókedvezmény 2018 nyomtatvány letöltés, feltételek tudnivalók    *****    Rendelj születési horoszkópot és 3 év elõrejelzés ajándékba a tiéd. Ne feledd a horoszkóp a lélek tükre,bele kell nézni!    *****    családi pótlék utalás 2018 - csp utalás - utalás idõpontja 2018 - családi pótlék kifizetések !    *****    Ismerd meg az Olicity párost! Minden a Zöld Íjász címû sikersorozat imádott szerelmespárjáról! Mindennap friss!    *****    SZEREPJÁTÉK! Ha aktív oldalon szeretnél játszani, nézz be és légy része egy egyedi történetnek! Csatlakozz!